Social Icons

Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κωνσταντίνος Καυκούλας (Dj Kafk_9) στο web radio www.Fourlife.gr με την εκπομπή "Only Hits"


 Πλέον θα μπορούμε να τα λέμε και on air κάθε Δευτέρα 18:00-20:00 και Σάββατο 12:00-14:00 ,μέσα από τον ιντερνετικο σταθμό www.fourlife.gr με την Live εκπομπή "Only Hits" με πολύ ξένη μουσική Dance House- Deep House-Pop  και φυσικά επιτυχίες και μόνο επιτυχίες!!! Ο ιντερνετικός σταθμός fourlife.gr δεν έχει μόνο την  εκπομπή  "Only Hits" έχει εκπομπές που καλύπτουν όλη την γκάμα μουσικής, μια μικρή εξερεύνηση στην ιστοσελίδα θα σας κατατοπίσει αφού το περιβάλλον της ιστοσελίδας είναι εύχρηστο και ευχάριστο στη χρήση του.
Επίσης έχει συνεργασία με πολλούς νέους καλλιτέχνες όπου έχει την αποκλειστικότητα της πρώτης μετάδοσης των τραγουδιών τους, φυσικά δεν λείπουν και οι συνεργασίες με έμπειρους καλλιτέχνες όπως αυτή με τον Αργύρη Ναστόπουλο πρώην μέλος των ONE με την  μεγάλη επιτυχία <<GIMME GIMME>> στη Eurovision 2002, κατακτώντας την έκτη θέση.
Τέλος έχει όλα τα τελευταία νέα της showbiz και της μουσικής όπου με ένα απλό κλικ σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει.
Η επικοινωνία με τον fourlife και τους παραγωγούς του είναι πανεύκολη και διασκεδαστική είτε μέσο του Fourlifechat που διαθέτει, είτε μέσο μηνυμάτων στον αριθμό 695 115 11 77 με την χρέωση απλού sms.
Συντονίστε λοιπόν και απολαύστε τον ιντερνετικό σταθμό Fourlife όλη την διάρκεια της ημέρας με πολύ μουσική πολλά νέα.... και φυσικά .....καλή παρέα!!!
 Μην ξεχνάμε και το ρητό μας"το πρόβλημα με τη ζωή, είναι ...ότι δεν έχει μουσική υπόκρουση"
                                Καλή ακρόαση σας εύχομαι και σας περιμένω στον Fourlife.gr !!!
                                                       Συνδεθείτε εδώ με ένα απλό κλικ.


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates