Social Icons

Σελίδες

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Μετά την αναβολή, έρχεται η τελική ημερομηνία του πάρτι μας επιτέλους!!!

          

        Όπως σας είχαμε υποσχεθεί ότι το πάρτι μας αναβάλλεται αλλά δεν ακυρώνεται , έτσι λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι 8 Αυγούστου  στην Αίγινα και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Αγία Μαρίνα και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί κανονικότατα αυτό το πολυπόθητο πάρτι που όλοι περιμέναμε και το οποίο  πραγματικά πέρασε από 40 κύματα.
         Εμείς, όμως,  η ομάδα του 4life σε συνεργασία πάντα με τους ιδιοκτήτες του Beach Bar Barracuda Νίκο και Τζένη  δεν το βάλαμε κάτω ,δεν πτοηθήκαμε από τα πολιτικοοικονομικα θέματα που μας ταλάντευαν και  από μέρα σε μέρα μας άλλαζαν τα σχέδια  σε ότι προσπαθούσαμε να προγραμματίσουμε και ΝΑΙ (άσχετα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος) είμαστε εδώ δυνατοί -οργανωμένοι όσο ποτέ ώστε να σας κάνουμε να  ξεφαντώσετε  στο πάρτι -σταθμό για το καλοκαίρι μιας και πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι υψηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν βουτιές-κοκτέιλς και χορό!!!
        Γι' αυτό και εμείς είμαστε εδώ ώστε να σας προσφέρουμε όλα αυτά απλόχερα....υπενθυμίζοντας κάποια βασικά στοιχεία για το πάρτι από την πρώτη μας ανάρτηση  για την 4/7/2015 που θα σας κάνουν να μην θέλετε να το χάσετε με τίποτα!!!
        Την 8η Αυγούστου , λοιπόν,  8 μέρες μετά την πανσέληνο ( δυστυχώς δεν πετύχαμε full moon, όχι όμως οτι δεν θα έχουμε θέα το φεγγάρι στο σβήσιμό του πλέον….)και ώρα 21:00 ξεκινάει το  πάρτι μας.
        Μέσα από αυτό το πάρτι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και φυσικά να διασκεδάσουμε-χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως με τις μουσικές επιλογές των Dj μας με πολλή ξένη και Ελληνική μουσική!!!
        Το beach bar Barracunda όπως σας είχαμε πει δεν το επιλέξαμε τυχαία και σας το λέμε αυτό, διότι δεν είναι  ένα απλά κοινότυπο μπαράκι που ίσως έχετε στο μυαλό σας.Είναι ένα μπαράκι εντελώς καλοκαιρινό  με απίστευτο περιβάλλον-διακόσμηση που σας παραπέμπει σε κάτι εξωτικό, η θάλασσα που είναι ακριβώς από κάτω μας  απέχει μόλις 3 μέτρα και έχει εδώ και τρία χρόνια την γαλάζια σημαία που όλοι αναζητούμε στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις για να απολαύσουμε το μπάνιο μας.
Φυσικά,  δεν πρέπει να ξεχάσουμε να σας πούμε ότι τα Cocktails  που σερβίρονται εκεί απλά δεν  υπάρχουν…. και αυτό διότι επιμελούνται προσωπικά επί του θέματος με πολύ μεράκι οι ιδιοκτήτες του bar Νίκος και Τζένη.
Και σε αυτό  σας βάζουμε ένα μεγάλο στοίχημα, διότι δεν θα  έχετε ξανά πιει κάτι τόσο αληθινό-original  …και σας μιλάμε για αληθινά Cocktails ….όχι για  γρανίτες που πολλές φορές μας έχουν σερβίρει…
       
Το πάρτι θα συνεχιστεί και  2η  μέρα την 9/8/2015  όπως καταλαβαίνετε κάνοντας όλοι μαζί μπάνιο το πρωί και παίζοντας διάφορα θαλάσσια παιχνίδια…
Ραντεβού, επομένως, 8 Αυγούστου!!! Μην λείψει κανείς.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates