Social Icons

Σελίδες

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

4life-Sweeney Todd...2 ονόματα 1 μεγάλο πάρτυ

  

      Χαμός-Πανικός-Χορός που αλλού....στο πάρτυ που διοργάνωσε ο αγαπημένος μας σταθμός στο Sweeney Todd.
       Άλλο ένα επιτυχημένο πάρτυ,που θα έχουμε να θυμόμαστε ακροατές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί. 
       Οι λόγοι πολλοί...αλλά ένας από τους κυριότερους, ήταν το ξεφάντωμα που επικράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,με πολύ χορό και πολλές εκπλήξεις.
  Οι εκπλήξεις είχαν να κάνουν κυρίως,με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, είτε από το  χώρο της τηλεόρασης, είτε της μουσικής.
      Και για να  δώσουμε μια εικόνα σε όσους δε μπορέσατε να παραβρεθείτε,ο αγαπημένος μας ηθοποιός,Μάνος Παπαγιάννης ήταν παρόν δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς και ακροατές να τον γνωρίσουν από κοντά,να φωτογραφηθούν μαζί του και φυσικά να τον ρωτήσουν για την θεατρική παράσταση  "Άνδρες έτοιμοι για όλα" όπου είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτής της κωμωδίας.

      Παρών ήταν και ο Αργύρης Ναστόπουλος, ο γνωστός μας σε όλους από το συγκρότημα των "One" ,γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία κατακτώντας την 6η θέση στον Διαγωνισμό της Eurovision το 2002 με το τραγούδι «GIMME – GIMME».Πλέον τον έχουμε και στην δική μας ομάδα του 4life σαν μουσικό-ραδιοφωνικό παραγωγό και remixer.
      Τον κύκλο των αφίξεων τον κλείνουν οι Γιώργος Γιαννακόπουλος γνωστός για το τουμπελέκι του,ο ράπερ Stelios Rstelio Mantamadiotis και ο τραγουδιστής  Δημήτρης Παλαιολόγου.
      Φυσικά είχαμε και την φίλη μας ακροάτρια Ειρήνη Μπαλτατζάνη, η οποία ήταν τυχερή του διαγωνισμού μας, κερδίζοντας στην κλήρωση το δώρο μας,μια φιάλη ποτού για αυτή και την παρέα της.
     Για το πως περάσαμε δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, το φωτογραφικό υλικό που ετοίμασε για εσάς ο newsmusic.gr μιας και ήταν παρών και αυτός στο πάρτυ μας,θα σας κατατοπίσει πλήρως ωστε να σας πείσει για το επόμενο event μας,να έρθετε και να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί παραγωγοί και ακροατές!!!
    Θα θέλαμε όλοι η ομάδα του 4life να ευχαριστήσει το Sweeney Todd ,τον ιδιοκτήτη του και το προσωπικό του, για την φιλοξενία στο χώρο τους και την άψογη εξυπηρέτησή τους.
 Τον Ηλία Ταμπουρατζή εκπροσωπώντας το newsmusi.gr,τον Μάνο Παπαγιάννη,ΑργύρηΝαστόπουλο,ΔημήτρηΠαλαιλόγου,Γιώργο Γιαννακόπουλο και τον Stelio Rstelio Mantamadioti για την τιμητική παρουσία τους στο πάρτυ μας, καθώς επίσης και όλους τους παρευρισκόμενους ακροατές μας,που μας δίνουν δύναμη σε αυτό που κάνουμε ωστε να συνεχίσουμε δυναμικά.
Kαι μην αγχώνεστε το επόμενο πάρτυ πλησιάζει....stay tuned!!!
Για φώτο και βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates