Social Icons

Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ofenbach – «Be Mine»: Η νέα ξένη επιτυχία που θα ακουστεί δυνατά (και) στην Ελλάδα.



















Σίγουρα κάπου έχετε ακούσει το «Be Mine». Είναι η νέα ξένη επιτυχία που θα ακουστεί δυνατά στην Ελλάδα και την έχουν συστήσει οι Γάλλοι Ofenbach.

Οι Ofenbach είναι ένα σχήμα που απαρτίζεται από δύο Γάλλους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.
Φίλοι από την παιδική ηλικία τους, έγιναν παραγωγοί και μουσικοί παρουσιάζοντας σήμερα ένα αισθησιακό deep house μείγμα, πλούσιο από rock ήχους. Ξεκίνησαν να συνθέτουν μουσική πριν από δέκα χρόνια και ερωτεύθηκαν βαθιά με την deep house το 2014. Έτσι «γεννήθηκε» το δίδυμο των Ofenbach που αντικατοπτρίζει αυτή τη νέα αγάπη και την περιπέτεια.
Ο Dorian και ο César ήδη φιγουράρουν στα setlists ονομάτων όπως ο Robin Schulz ή ακόμα καλύτερα ο Tiësto. Έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο, οι Ofenbach αποτελούν το ανερχόμενο «αστέρι» της γαλλικής ηλεκτρονικής σκηνής.
Ο κατάλογος των επιτευγμάτων τους είναι εντυπωσιακός. Έπειτα από τα remixes που επιμελήθηκαν για τους Bob Sinclar, Hyphen Hypen, James Bay και άλλους, τα δύο αγόρια κυκλοφόρησαν τα δικά τους τραγούδια, «Around the Fire» και «You Don’t Know Me».
Ο ακατανίκητος ρυθμός του τραγουδιού έχει ελκύσει το κοινό. Ο απολογισμός καταγράφει κορυφαίες θέσεις σε πολλά charts ανά την Ευρώπη (Γαλλία, Ρωσία, Πολωνία κ.ά.), μετρώντας έως τώρα πάνω από 13 εκατομμύρια προβολών στο YouTube και άλλα 10 εκατομμύρια αναπαραγωγών στο Spotify.
Η νέα κυκλοφορία των Ofenbach βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου και στην Ελλάδα, καθώς οι Έλληνες ακροατές παρασύρονται στη δίνη που δημιουργεί το beat του «Be Mine».
Με μία θέση ανάμεσα στις είκοσι κορυφαίες επιλογές του διεθνούς Airplay Chart στη χώρα μας να του ανήκει, το «Be Mine» βάζει αναμφίβολα υποψηφιότητα να αναδειχθεί σε μία από τις ξένες επιτυχίες που θα ακουστούν δυνατά το επόμενο διάστημα.
Ακούστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates