Social Icons

Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Η Ronna Riva μας παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «One Dollar»

Το «One Dollar» της Ronna Riva έχει συγκριθεί με κυκλοφορίες από μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.


Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο debut album της. Η Ronna Riva είναι μια πολλά υποσχόμενη φωνή που αποδεικνύεται με το ταλέντο της και το στιλ της.
«Δουλεύοντας για το πρώτο μου album, ανακάλυψα το πάθος μου για την rap. Ο παραγωγός μου, MYM Constantin, με επηρέασε θετικά και με βοήθησε να ανακαλύψω αυτή το ξεχωριστό είδος μουσικής που μέχρι τώρα δεν ήμουν τόσο εξοικειωμένη μαζί του.
Αυτή την περίοδο σχεδιάζουμε μια περιοδεία όπου οι fans θα μπορούν να ακούσουν κάποια αποκλειστικά νέα tracks, συμπεριλαμβανομένου και τραγούδια που έγραψα σε συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη Will Jordan, ο οποίος έχει δουλέψει με την Nicki Minaj και την Rihanna», εξομολογείται η Ronna.
Το «One Dollar» έχει ένα αίσθημα ευφορίας και ένα εντελώς νέο ήχο που συνδυάζει όμορφα την φωνή της Ronna με ένα σαγηνευτικό ρυθμό.
Το επιβλητικό attitude της καλλιτέχνιδας και η σύνθεση του τραγουδιού έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών κορυφαίων A&R από μεγάλες δισκογραφικές, οι οποίοι συγκρίνουν το «One Dollar» με κυκλοφορίες από μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.
Ακούστε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates